• Balatonszárszói József Attila Általános Iskola

 •  

  „…jó szóval oktasd, játszani is engedd

  szép, komoly fiadat!”

  /József Attila/

   

  Szeretettel köszöntöm a Balatonszárszói József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola honlapjának minden kedves látogatóját!

  A világháló nyújtotta lehetőség nagyszerű eszköz, hogy céljainkról, sikereinkről informáljuk mindazokat, akikhez nap mint nap személyesen is kötődünk: tanítványainkat, szüleiket, szűkebb környezetünket, partnerintézményeinket.

  Változó világunkban feladatunknak tekintjük, hogy a szülőket egyre nagyobb mértékben bevonjuk iskolánk életébe, igényeiket minél jobban figyelembe vegyük. Ezt a célt szolgálja honlapunk is.

  A hasznos információkon túl igyekszünk az iskola életét is színesen, sokoldalúan megmutatni.

  Megtalálhatnak minket azok is, akik gyermekük számára egy hagyományaira, eredményeire büszke, értékteremtő képességét céltudatosan megújító nevelőtestület alkotta iskolát keresnek, egy helyet, ahol jó felnövekedni, ahol “gyökereket és szárnyakat” növesztünk közös erővel, egymásra figyeléssel és mosolyokkal.

  Valljuk, hogy a formálódó gyermeki személyiséget  a többi ember támogató elismerése, elfogadása és szeretete alakítja. Ez a honlap is egy közösségi tér, melynek célja, hogy többet tudjunk egymásról és ezáltal erősödjenek kapcsolataink.

  „Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen a tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál, és megtalálja azt a munkát, amit szeretni fog."

  (Szentgyörgyi Albert)

   

  Ismerjék meg közelebbről intézményünket, tájékozódjanak bemutatkozó oldalainkon!

   

   

  Tisztelettel: Apali-Szabó Marianna

  intézményvezető

   

   

 • További kellemes böngészést kíván az intézmény vezetése.

 • Támogassa iskolánk alapítványát személyi jövedelemadója 1 %-ával!

  Balatonszárszói Iskoláért Alapítvány Balatonszárszó, Vörösmarty utca 6. adószámunk: 18765395-1-14 számlaszámunk: 50800300-15375737 Köszönjük!

  Kérdésem van