• A gyerek olyan, mint a pillangó a szélben: egyesek magasabbra szállnak, mint mások, de mindegyikük legjobb tudása szerint repül.
  Miért hasonlítanánk hát össze
  őket? Mindegyik más.
  Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyör
  ű!


   

  Intézményünk a Balatonszárszótól 10 km-re található. Több településről fogadunk gyerekeket. Az alacsony létszám lehetővé teszi a személyre szabott oktatást, egyéni fejlesztést, felzárkóztatást és a tehetséggondozást egyaránt.

  Sokat dolgozunk azon, hogy a nálunk tanuló gyermekek tudása gyarapodjon, otthonosan érezzék magukat az iskolánkban. A tudás épüléséről változatos és modern pedagógiai repertoárral rendelkező elhivatott, képzett tanítóink gondoskodnak, az otthonosságról gondozott zöld környezetünk.

  Tantermeink barátságosak, világosak, gyermekközpontúak. Minden évfolyamon német nyelvoktatás folyik. Informatikai eszközeinket szívesen használják tanulóink, pedagógusaink tanórákon, tanórán kívüli foglalkozásokon is.

  Szakköri kínálatunk teszik színesebbé délutánjainkat. Az egész tanévet végig kísérik immár hagyományosnak nevezhető programjaink. Az évszakokhoz, ünnepekhez kötődő összejövetelek, műsorok népszerűek a gyerekek és a szülők körében.

  A kis létszámnak köszönhetően családias légkörben telnek mindennapjaink.

   

  Elérhetőségeink:

  Telefon: 06-84/367-533 v. 06 30 862 99 77

  E-mail: kotcsesuli@gmail.com

  Facebook: Kötcsei Alsótagozatos Általános Iskola

   

  Pedagógusaink:

  Apali-Szabó Marianna - tagintézmény-vezető

  Budáné Lőrincz Ágota - tanító

  Czirfusz Réka - tanító